kiwaloggaDu som är kund och har avtal om certifiering för ekologisk produktion (KRAV, EU) eller Svensk butiksstandard kan använda Kiwa för en hel rad tjänster.

För livsmedelsföretag är e-kontoret ett smidigt verktyg för att enkelt registrera produktionsplatser och produkter.

För lantbruk är e-kontoret ett effektivt sätt att lämna årliga produktionsuppgifter, där skiftesuppgifterna enkelt kan hämtas från SAM-internet. Det går också bra att ändra och göra tillägg under året. Vissa uppgifter återanvänds från år till år, vilket sparar tid för dig!

Dina aktuella certifikat finns också ständigt tillgängliga på e-kontoret!

Logga in på e-kontoret

För att kunna använda tjänsten behöver du logga in.  För att kunna göra det måste du vara registrerad som användare av e-kontoret med en personlig behörighet. Det kan göras genom knappen/länken nedan.

E-postadress:
 
Personligt Lösenord:
 
Kundnummer:
 

Kan du inte logga in?

Är du säker på att:
  • du är registrerad som användare av e-kontoret? Det gör du här ovan via knappen "Registrera mig" (eller av en redan registrerad kollega till dig).
  • du har aktiverat ditt användarkonto genom att följa anvisningarna i e-postmeddelandet du fick när du registrerades som användare av e-kontoret.
  • du anger rätt personligt lösenord? Kontrollera via
    länken: "Jag har glömt mitt lösenord!" nedan.
  • du anger rätt e-postadress? Om du har bytt e-postadress så måste du registrera din nya e-postadress på e-kontoret. Logga in med din gamla e-postadress så har du möjligheten att byta denna genom att klicka på "Ändra"-länken överst till höger på sidan du kommer till.
Välj ett av alternativen:
Jag har glömt mitt personliga lösenord!
Jag vill registrera mig på e-kontoret!
Tjänsten använder cookies Hjälp